Minä osteopaattina

Pyrin omalla vastaanotollani siihen, että jokainen hoitokäynti olisi tunnelmaltaan rento ja sen lisäksi kuitenkin asiantunteva ja luottamusta herättävä.
Oma ydinosaamiseni osteopaattina rakentuu vahvasti varman manuaalisen hoitamisen ympärille. Vaikka hoitokäynti rakentuu usein manuaalisen käsittelyn ympärille, haluan jokaisen asiakkaan kohdalla panostaa myös hyvään kommunikaatioon. Hyvän kommunikaation avulla asiakas tuntee olonsa kuulluksi, mikä etenkin pitkällä aikavälillä, vahvistaa luottamusta ja tukee hoitosuhdetta.
Vaikka oma vahvuuteni on selkeästi käsillä hoitamisessa, ohjaan myös tarvittaessa käsittelyä tukevia harjoitteita. Jos tilanne sitä vaatii tai asiakas sitä toivoo. Manuaalisen hoitamisen ollessa tehokas keino tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen hoitamisessa, vaatii se parhaiten toimiakseen myös asiakkaan aktiivista osallistumista ja sitoutumista kuntoutus- tai hoitoprosessiin. Mikäli koen ettei oma osaamiseni riitä parhaan lopputuloksen takaamiseksi, ohjaan asiakkaan mielelläni eteenpäin, esimerkiksi fysioterapeutin vastaanotolle.
Vaivojen taustalla on harvemmin vain yksi selittävä tekijä. Näin ollen kokonaisuutta tarkastelemalla ja parantamalla päästäänkin useammin parempaan lopputulokseen, kuin keskittymällä pelkän oireen hoitoon. Jokainen ihminen on kokonaisuus, eikä vain yksittäisiä palasia, jotka oireilevat tai kipuilevat irrallaan muista. Kun kokonaisuus saadaan kuntoon, yleensä myös yksittäiset oireet helpottavat.
Vastaanotolla käy asiakkaita laidasta laitaan, mutta eniten kokemusta on karttunut niska-, selkä- olkapää- ja päänsärky vaivojen hoitamisesta.
Mikäli herää jotain kysyttävää ota rohkeasti yhteyttä, nähdään vastaanotolla!
Jere

Vastaa